joi, 18 octombrie 2012

FibroBoost Seanol 400 mg 90 Veggie Caps de la Doctor's Best


FibroBoost, Seanol 400 mg, 90 Veggie Caps, Doctor's Best.

Vanzare FibroBoost Featuring Seanol din SUA.
Tel: 0741042793
e-mail: placebo_rock_pill@yahoo.com

Timpul de livrare intre 20-25 zile de la preluarea comenzii.
Pret 250 RON+taxe postale max 20 RON

Supliment alimentar.
Bazat pe știința nutritiei.
Cu Seanol - Complexul unic de Polifenol Marin.

FibroBoost conține Seanol, un complex unic de polifenoli din alge maro (Ecklonia cava). Seanol este produs printr-un proces de extracție patentat care creează un complex de zece polifenoli marini. Studiati pe scară largă pentru beneficiile lor de sănătate, polifenolii sunt o clasă diversă de compusi naturali găsiti din abundență în regnul vegetal. Polifenolii din plante terestre, sunt în mare măsură solubili în apăce dispar rapid din organism atunci cand sunt consumati in alimente. În schimb, polifenolii Seanol sunt hidrofobi (resping apa și, prin urmare, non-solubili in apă); aceasta le permite să rămână în organism pentru până la douăsprezece ore înainte de a fi metabolizati si eliminati, sporind considerabil efectele lor benefice pentru sanatate.

Polifenolii din Seanol sunt desemnati ca "phlorotannins", bazati pe structurile lor chimice complexe. Polifenolii sunt construiti pe o structura schelet formata din două sau mai multe "inele fenolice." Proprietățile antioxidante din polifenoli provin din capacitatea acestor inele pentru a absorbi electroni nepereche a-i radicalilor liberi. Phlorotannins conțin inele fenolice numeroase, 8 la numar, fata de alte ierburi terestre care au 3, maxim 4 inele.
Practic, toti polifenolii din surse terestre sunt solubili în apă. Polifenolii solubili în apă au viata scurta în corpul dumneavoastră, si nu au, de asemenea, capacitatea de a penetra bariera sângelui din creier . Compușii Seanol au o mare capacitate de a intra în creier pentru a-l proteja.
Cred că Seanol ar putea fi cea mai mare descoperire nutriționala pe care am văzut-o într-o generație. Dacă aveți orice probleme de sănătate - sau doar doriți fiți sănătosi - Seanol este pentru tine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu